Talli Furuvatni

Petäjävedellä toimiva islanninhevostalli

Talli Furuvatni on Petäjävedellä toimiva pieni maalaistalli, joka tarjoaa ratsastustunteja ja maastoretkiä islanninhevosilla.

Kaikessa toiminnassa panostamme ihmisen ja hevosen väliseen yhteyteen. Hevosten kanssa toimiessa asiakkaamme oppivat hevostietoutta ja sitä, miten toimia yhdessä hevosten kanssa niin, että jokainen osapuoli kokee tilanteet hyväksi ja turvalliseksi. Asiakkaamme saavatkin tietoa hevosen lajityypillisestä käyttäytymisestä ja hevosen ajatusmaailman ymmärtämisestä. Tämän myötä ihmisen ja hevosen välille voi syntyä suhde, jossa molemmat osapuolet ymmärtävät ja kunnioittavat toisiaan. Siksi meillä asiakas saakin halutessaan osallistua hevosen harjaamiseen ja varustamiseen sekä tutustua hevoseen ennen ratsastusta.

Ratsastustunneilla keskitytään paljon istuntaan ja oman kehon hallintaan, jolloin hevosta voidaan ohjata pehmeämmillä avuilla. 

Hevosemme ovat kilttejä ja hyvin koulutettuja. Niitä myös koulutetaan jatkuvasti, jolla ylläpidetään niiden hyvää käyttäytymistä. Hevosten kouluttamisesta, hoidoista ja tuntien pidosta vastaa tallin omistaja Teija Mäkinen. Myös muu tallin väki on osaavaa ja avustaa hevosten kanssa.

Tallillamme tärkeää on hevosten hyvinvointi. Mm. hoidatamme hevosiamme säännöllisesti eri hoitomenetelmillä kuten fysioterapialla. Lisätietoa yhteistyökumppaneistamme ja heidän toiminnastaan saat täältä

Lisätietoa tallin toiminnasta löydät tallin Instagramista ja Facebookista.

Kuvassa Bjarki ja Teija, Kuva Henna Mäkinen
Kuvassa Bjarki ja Teija, Kuva Henna Mäkinen
Verkkalantie 607, 41900 Petäjävesi
Kaikki oikeudet pidätetään 2024 
Luo kotisivut ilmaiseksi!